Loading...
Livemuziek 2020-06-07T15:38:59+02:00

Live muziek voor jouw bruiloft

Jullie zijn je aan het voorbereiden op de mooiste dag van je leven: je trouwdag! En daar komt behoorlijk wat bij kijken. Valentino weet dat als geen ander – al vele jaren verzorgt hij met de drie p’s (professioneel, persoonlijk en met plezier) de perfecte omlijsting tijdens bruiloften.

Trouwceremonie

Uiteraard is het hoogtepunt van de dag het ‘jawoord’. Meestal wordt er bij aankomst van het bruidspaar, tijdens het tekenen en bij felicitaties muziek gemaakt, maar dit is natuurlijk geheel aan jullie. Schroom niet om ons te laten weten welk(e) nummer(s) voor jullie speciale betekenis hebben, of als je juist advies wilt over passende muziek.

Receptie/Diner

Tijdens de receptie en/of het diner wordt er natuurlijk gepraat, en is er evt. tijd voor speeches en dergelijke. Valentino zorgt dan dat de muziek op achtergrondniveau staat maar toch die gezellige sfeer geeft aan het geheel. Uiteraard kunnen de gasten die iets willen zeggen/opvoeren gebruikmaken van de draadloze microfoon en geluidsinstallatie.

Feestavond

De sfeer tijdens de ceremonie, het knalfeest achteraf – hij past zich volledig aan aan jullie wensen. Ga je voor live muziek, of voor een combinatie met draaitafels? Bij Valentino is alles mogelijk – houd je van de muziek van nu, van zwoele jazz, knallende disco, Italiaans, smartlappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw favoriete muziek staat altijd op het menu!

Valentino rust niet totdat jullie trouwdag van begin tot eind muzikaal tot in de puntjes is verzorgd. Bel of mail gerust om al je vragen te stellen en alle mogelijkheden te verkennen. Valentino staat voor jullie klaar!

Kijk voor demo’s op Foto’s/Video’s !

Wat krijgt u:

  • Professioneel, betrouwbaar, zorgvuldig samengesteld bruiloft entertainment

  • Eenvoudig boekingsproces & veilig boeken contracten

  • De beste kwaliteit voor de beste prijzen

  • Persoonlijk advies & ondersteuning

Vraag offerte aan
Maak een afspraak
Meer informatie