Loading...
DJ Boeken 2018-06-29T15:10:18+02:00

DJ Boeken

Solo DJ boeken

Wil je voor een speciale gelegenheid  een DJ boeken? Kijk dan niet verder dan Entertainment Valentino. Wij leveren professionele DJ’s voor allerlei soorten evenementen aan een breed scala aan klanten. Entertainment Valentino levert een volledig complete service in heel Nederland.

We hebben een zeer goede reputatie in de corporate entertainment-industrie. We hebben gewerkt met kleine en grote bedrijven, op productpresentaties en personeelsfeesten, op feesten voor 50 maar ook voor 5000 man publiek. Met behulp van de nieuwste licht- en geluidstechnologie en hett spelen alle genres muziek kunnen wij elke keer weer zorgen voor een uitstekende muzikale ervaring.

Entertainment Valentino heeft de expertise en professionaliteit, samen met de beste aandacht voor detail, om ervoor te zorgen dat uw feest een groot succes is voor uw bedrijf.

We hebben veel tevreden klanten in onze database door  het leveren van top Dj ‘ s, muziek en verlichting. Voor het beste entertainment voor uw evenement, aarzel niet om contact op te nemen met Entertainment Valentino om uit te vinden wat wij voor  u kunnen doen.

Vraag offerte aan
Maak een afspraak
Meer informatie

DJ Boeken met apparatuur

Naast het leveren van Allround DJ’s kunnen wij ook complete Drive-in Shows leveren. Bekijk hier de verschillende DJ shows. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Beste Valentino,
Hierbij willen we je ook nog langs deze weg bedanken voor je geweldige optreden op ons 40-jarig huwelijksfeest van 23 januari j.l.  bij Robacher te Hauwert. De muziek die je speelde viel weer uitstekend in de smaak bij al onze gasten. Voor ieder wat wils. Ook de nog uit je auto gehaalde bellenblaasmachine vonden onze kleinkinderen prachtig. Wie weet weer tot ons volgende feest. We noemden je al onze huismuzikant.

Fred & Cisca

Wij hebben ernorm genoten van jullie muziek op onze bruiloft op 6 augustus. Ook onze gasten vonden jullie een leuk duo. We hebben veel complimenten gehad over jullie. Ook hebben jullie leuke repertoire.
Ook was het bij de kerk prachtig! Soms kregen we kippenvel. Zo mooi was het!

Bedank voor jullie heerlijke muziek!

Coen & Dory en Milan de kleine danser.