Loading...
Bruiloft 2018-06-29T15:08:43+02:00

Bruiloft

Jouw bruiloft vieren met Entertainment Valentino

Passende muziek voor elk moment van de dag

Als het gaat om jullie bruiloft, dan wil je muziek inhuren die past bij jou en jouw gasten. Misschien een zanger/gitarist voor  tijdens de ceremonie, een livemuziekje tijdens de receptie & diner en een DJ voor het feest ‘ s avonds. Entertainment Valentino is specialist in het verzorgen van dagvullend entertainment voor jouw bruiloft.

Wij bieden u veel opties, afhankelijk van uw voorkeur en budget, en wij vinden  het een kunst om de juiste muzikale omlijsting  voor jullie aan te bieden. Als je vragen hebt over de combinatie van DJ met livemuziek, bel gerust met Entertainment Valentino!

Waarom u voor ons kiest:

  • Professionele & betrouwbare DJ’s

  • Muziek die past bij de gelegenheid

  • Geen feest te klein of te groot

  • Absolute betrouwbaarheid & tevredenheid

  • Backup DJ’s

Wat wij doen:

Advies op maat

Weet je nog niet zeker wat bij jouw feest zou passen? Maak je geen zorgen! We begrijpen dat het vinden van de juiste muziek voor jouw bruiloft een lastig proces kan zijn. Zo heb je vragen als: Wa tvoor muziek wil ik bij de receptie hebben, heb ik behoefte aan geluidsapparatuur die voor mij wordt geïnstalleerd, kan ik de microfoon lenen voor speeches, kunnen wij aangeven met welke song wij de openingsdans willen doen, kan er een openingsmix voor onze openingsdans gemaakt worden, Zo veel lastige vragen! Relax. Daar zijn WIJ voor!

We hebben een schat aan ervaring en zijn altijd meer dan blij je daarbij te helpen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een goed gesprek over jullie bruiloft.

Vraag offerte aan
Maak een afspraak
Meer informatie

Beste Valentino,
Hierbij willen we je ook nog langs deze weg bedanken voor je geweldige optreden op ons 40-jarig huwelijksfeest van 23 januari j.l.  bij Robacher te Hauwert. De muziek die je speelde viel weer uitstekend in de smaak bij al onze gasten. Voor ieder wat wils. Ook de nog uit je auto gehaalde bellenblaasmachine vonden onze kleinkinderen prachtig. Wie weet weer tot ons volgende feest. We noemden je al onze huismuzikant.

Fred & Cisca

Wij hebben ernorm genoten van jullie muziek op onze bruiloft op 6 augustus. Ook onze gasten vonden jullie een leuk duo. We hebben veel complimenten gehad over jullie. Ook hebben jullie leuke repertoire.
Ook was het bij de kerk prachtig! Soms kregen we kippenvel. Zo mooi was het!

Bedank voor jullie heerlijke muziek!

Coen & Dory en Milan de kleine danser.