Loading...
Bruiloft DJ 2018-06-29T15:03:06+02:00

Bruiloft DJ

De beste Bruiloft DJ

Nu het aanzoek is gedaan en je ja hebt gezegd is het tijd om na te denken over de invulling van de mooiste dag van jullie leven. Hoe mooi de trouwlocatie ook is die je hebt uitgekozen, hoe prachtig je trouwjurk ook is, hoe goed de speech van de trouwambtenaar ook in elkaar is gestoken, wat iedereen zich achteraf toch het best herinnert is het onvergetelijke feest dat jullie hebben gegeven. Daar hoort de beste DJ bij die op het juiste moment de juiste repertoirekeuze maakt, en er voor zorgt dat iedereen een leuke avond heeft.

Een persoonlijk gesprek

Natuurlijk overleggen wij van te voren met jullie over de invulling hiervan en houden wij rekening met jullie wensen. Denk hierbij aan al of niet een openingsdans (en welke dan), het gooien van het bruidsboeket en de afsluiting van de avond. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie hierin ook adviseren.

Afspraak maken

Wij maken graag een afspraak met jullie om alle wensen te bespreken zoals de muziekkeuze, invulling van het feest, licht en geluid, eventuele combinaties met andere vormen van entertainment (livemuziek en andere acts) en alle andere wensen en vragen die jullie hebben.

Vraag offerte aan
Maak een afspraak
Meer informatie

Beste Valentino,
Hierbij willen we je ook nog langs deze weg bedanken voor je geweldige optreden op ons 40-jarig huwelijksfeest van 23 januari j.l.  bij Robacher te Hauwert. De muziek die je speelde viel weer uitstekend in de smaak bij al onze gasten. Voor ieder wat wils. Ook de nog uit je auto gehaalde bellenblaasmachine vonden onze kleinkinderen prachtig. Wie weet weer tot ons volgende feest. We noemden je al onze huismuzikant.

Fred & Cisca

Wij hebben ernorm genoten van jullie muziek op onze bruiloft op 6 augustus. Ook onze gasten vonden jullie een leuk duo. We hebben veel complimenten gehad over jullie. Ook hebben jullie leuke repertoire.
Ook was het bij de kerk prachtig! Soms kregen we kippenvel. Zo mooi was het!

Bedank voor jullie heerlijke muziek!

Coen & Dory en Milan de kleine danser.