Loading...
Bedrijfsfeest 2018-06-29T15:07:58+02:00

DJ boeken voor uw bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar muzikale invulling voor uw bedrijfsfeest? Drive-in show Valentino wordt gebracht met de meest professionele en moderne apparatuur en allround dj’s zijn bekend met alle stijlen muziek: van de jaren ’50 tot de nieuwste muziek, van loungemuziek tot stevige dansmuziek.

Wij maken graag een afspraak met u om alle wensen te bespreken zoals de muziekkeuze, invulling van het feest, licht en geluid, eventuele combinaties met andere vormen van entertainment (livemuziek en andere acts) en alle andere wensen en vragen die u heeft.

Vraag offerte aan

Live Muziek

Valentino weet altijd de juiste snaar te raken op uw evenement. Met gitaar, keyboards en zang zorgt hij op het juiste moment voor de juiste sfeer. Zijn publiek geniet keer op keer van perfect verzorgde muziek, een gezellige sfeer (mede door de draadloze apparatuur kan hij zich ook tussen uw gasten begeven) en een aangepast geluidsniveau. Hij heeft een repertoire van ruim 1000 liedjes dus kan hij probleemloos inspelen op de wensen van uw gasten, en meezingen mag ook!

Valentino is heel goed op zijn plaats op uw receptie, uw gastenontvangst, de eindejaarsborrel en nieuwjaarsborrel, bij jubilea en natuurlijk bij diners. Moet het een knalfeest worden, dan kunt u kiezen voor een combinatie van zijn live muziek en drive-in-show. U kunt Valentino zowel solo, als in grotere formatie boeken, bezetting in overleg (afhankelijk van de gelegenheid en uw wensen).

Heeft u een specifiek thema in gedachten? Kijk dan ook bij onze themafeesten (denk aan 60/70/80, Hollandse avond, Spaanse/Latin avond, House avond, Italiaanse avond etc.)

Vraag offerte aan

Combinatie DJ + Live Muziek

Wilt u een volledig verzorgd feest waar jong en oud het naar zijn zin heeft?

 De combinatie van livemuziek en dj biedt de perfecte uitkomst.

  • Veilig & Snel Boeken

  • Veelzijdig repertoire

  • Gezellige sfeer met live muziek

  • Topkwaliteit geluid en licht

  • Perfecte opbouw van het feest

Op een bedrijfsfeest komen altijd zeer verschillende mensen van verschillende leeftijden, achtergronden en met zeer verschillende wensen. Juist voor zo een gelegenheid hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Wat heel belangrijk is, is de flexibiliteit tussen DJ en livemuzikant om op het juiste moment de juiste keuze te maken. Met een combinatie van livemuziek en dj, hebben wij alles in huis om te kunnen zorgen voor 100% feest voor iedereen.

Vraag offerte aan

Beste Valentino,
Hierbij willen we je ook nog langs deze weg bedanken voor je geweldige optreden op ons 40-jarig huwelijksfeest van 23 januari j.l.  bij Robacher te Hauwert. De muziek die je speelde viel weer uitstekend in de smaak bij al onze gasten. Voor ieder wat wils. Ook de nog uit je auto gehaalde bellenblaasmachine vonden onze kleinkinderen prachtig. Wie weet weer tot ons volgende feest. We noemden je al onze huismuzikant.

Fred & Cisca

Wij hebben ernorm genoten van jullie muziek op onze bruiloft op 6 augustus. Ook onze gasten vonden jullie een leuk duo. We hebben veel complimenten gehad over jullie. Ook hebben jullie leuke repertoire.
Ook was het bij de kerk prachtig! Soms kregen we kippenvel. Zo mooi was het!

Bedank voor jullie heerlijke muziek!

Coen & Dory en Milan de kleine danser.