Get Adobe Flash player

Drive-In Shows / Dj's

Drive-in show Valentino wordt gebracht met de meest professionele en moderne apparatuur en dj's die bekend zijn met alle stijlen muziek; van de jaren '50 tot de nieuwste muziek, van loungemuziek tot stevige dansmuziek. Wij maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken zoals de muziekkeuze, invulling van het feest, licht en geluid, eventuele combinaties met andere vormen van entertainment (livemuziek en andere acts) en alle andere wensen en vragen waar u mee zit.

 

Video fragment

 ">.

 

Drive-in show Valentino

- perfect geluid
- uitgebreide lichtshow met aandacht voor detail 
- zeer gevarieerde muziekstijlen 
- DJ's die de juiste muziek op het juiste moment weten te draaien
 - goede afspraken over muziekkeuze en het verloop van het feest

    

Voor de juiste apparatuur kunt u een keuze maken aan de hand van het aantal gasten dat op het feest komt (we gaan er van uit dat de grootte van de zaal redelijk aansluit op het aantal gasten) en de juiste sfeer die u wilt creëren wat lichteffecten betreft.

                                                                                                                                    

Set A  - geluidset tot 80 personen & S-lichtshow

Set B - geluidset 80 tot 140 personen & S-lichtshow

Set C - geluidset 140 tot 250 personen & S- lichtshow

Voor grotere aantallen neem contact op voor overleg.

Lichtshows beschrijving:

Standard lichtshow: 2 x 6 lichtspots lounge laser

XL-lichtshow: 2 x 6 led lichtspots,  Lounge laser, Laser effecten, 4 x Moonflower, rookmachine, T-Rex, stroboscoop, grote bellenblaasmachine, DMX licht besturing. 

 

Drive-in show Valentino verhuur

Dj's opgelet!

Ben je DJ en wil je graag ergens draaien, maar dan wel met professioneel licht en geluid? Je kunt bij ons alles huren wat je nodig hebt, van hele drive-in shows tot kleine assessoires. Een complete set bestaat uit draaitafels waar je kunt draaien met CD's en USB sticks, kabel voor het aansluiten van een extra laptop, mikrofoon, professioneel licht en geluid. De complete set is te huur vanaf € 300 ex BTW en reiskosten. De set wordt voor je op- en afgebouwd. De reiskosten bedragen € 0,50 per kilometer, en worden twee keer gerekend ivm op- en afbouw.

Heb je interesse, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden!