Loading...
Bruiloft 2018-06-18T20:22:33+00:00

DJ Shows

Drive-in Shows

Allround DJ’s

Exclusieve DJ Booths

Professioneel Licht & Geluid

Meer info

Live Muziek

Bruiloft

Trouwceremonie

Receptie

Diner

Diner-dansant

Meer info

Combinatie DJ & Live Muziek

DJ + Gitarist

DJ + Zanger

Op aanvraag

Meer info

Bruiloft DJ

Nu het aanzoek is gedaan en je ja hebt gezegd is het tijd om na te denken over de invulling van de mooiste dag van jullie leven. Hoe mooi de trouwlocatie ook is die je hebt uitgekozen, hoe prachtig je trouwjurk ook is, hoe goed de speech van de trouwambtenaar ook in elkaar is gestoken, wat iedereen zich achteraf toch het best herinnert is het onvergetelijke feest dat jullie hebben gegeven. Daar hoort de beste bruiloft DJ bij die op het juiste moment de juiste repertoirekeuze maakt, en er voor zorgt dat iedereen een leuke avond heeft. Natuurlijk overleggen wij van te voren met jullie over de invulling hiervan en houden wij rekening met jullie wensen. Denk hierbij aan al of niet een openingsdans (en welke dan), het gooien van het bruidsboeket en de afsluiting van de avond. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie hierin ook adviseren.

 • Allround Bruiloft DJ’s
 • Mooie Drive-in Shows
 • Professioneel Licht & Geluid

Wij maken graag een afspraak met jullie om alle wensen te bespreken zoals de muziekkeuze, invulling van het feest, licht en geluid, eventuele combinaties met andere vormen van entertainment (livemuziek en andere acts) en alle andere wensen en vragen die jullie hebben.

Bekijk hier onze verschillende Drive in Shows

Vraag offerte aan
Live muziek Valentino Entertainment Valentino bruiloft dj en live muziek bedrijfsfeest

Live Muziek

Trouwzaal

Samen met Valentino bespreken jullie het hele verloop van de huwelijksvoltrekking. Hij kan bijvoorbeeld beginnen met een liedje bij binnenkomst van het bruidspaar, een liedje bij het wisselen van de trouwringen of bij het tekenen van de trouwakte en een liedje aan het einde van de ceremonie.

Receptie/Diner(-dansant)

Valentino weet altijd de juiste snaar te raken op uw evenement. Met gitaar, keyboards en zang zorgt hij op het juiste moment voor de juiste sfeer. Hij heeft een repertoire van ruim 1000 liedjes dus kan hij probleemloos inspelen op de wensen van uw gasten, en meezingen mag ook!

Valentino is heel goed op zijn plaats op recepties, bij gastenontvangsten, tijdens de huwelijksceremonie in trouwzaal of bij de kerkdienst en natuurlijk bij diners (-dansant). Moet het een knalfeest worden, dan kunt u kiezen voor een combinatie van zijn live muziek en drive-in show. U kunt Valentino zowel solo, als in grotere formatie boeken, bezetting in overleg (afhankelijk van de gelegenheid en uw wensen).

 • Solo
 • Duo/Trio
 • in combinatie met DJ
Vraag offerte aan

Combinatie DJ & Live Muziek

Wilt u een volledig verzorgd feest waar jong en oud het naar hun zin hebben?

 De combinatie van livemuziek en dj biedt de perfecte uitkomst.

 • Veelzijdig repertoire
 • Gezellige sfeer met live muziek
 • Topkwaliteit geluid en licht
 • Perfecte opbouw van het feest

Op een bruiloft of ander familiefeest komen altijd zeer verschillende mensen van verschillende leeftijden, achtergronden en met zeer verschillende wensen. Juist voor zo een gelegenheid hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Wat heel belangrijk is, is de flexibiliteit tussen DJ en Livemuzikant om op het juiste moment de juiste keuze te maken. Met een combinatie van livemuziek en dj, hebben wij alles in huis om te kunnen zorgen voor 100% feest voor iedereen.

Er is keuze tussen:

 • DJ + Gitarist
 • DJ + Zanger
 • Op aanvraag
vraag offerte aan

Beste Valentino,
Hierbij willen we je ook nog langs deze weg bedanken voor je geweldige optreden op ons 40-jarig huwelijksfeest van 23 januari j.l.  bij Robacher te Hauwert. De muziek die je speelde viel weer uitstekend in de smaak bij al onze gasten. Voor ieder wat wils. Ook de nog uit je auto gehaalde bellenblaasmachine vonden onze kleinkinderen prachtig. Wie weet weer tot ons volgende feest. We noemden je al onze huismuzikant.

Fred & Cisca

Wij hebben ernorm genoten van jullie muziek op onze bruiloft op 6 augustus. Ook onze gasten vonden jullie een leuk duo. We hebben veel complimenten gehad over jullie. Ook hebben jullie leuke repertoire.
Ook was het bij de kerk prachtig! Soms kregen we kippenvel. Zo mooi was het!

Bedank voor jullie heerlijke muziek!

Coen & Dory en Milan de kleine danser.